Slussen, Malmö

Drottninggatan 1AE

REDO™
  • 4 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

Praktisk fyra med stor uteplats mitt i city!

På ett trivsamt cityläge, intill huvudstråket Drottninggatan, saluförs denna ljusa och välplanerade hörnlägenhet om 84 m² med Rörsjöstadens lummiga promenad, Malmö kanal och innerstans nöjen runt hörnet. På första våningen, där bostaden är belägen, uppenbarar sig denna sköna oas - långt ifrån stadslivet utanför. Här väntar en alldeles fantastisk lägenhet på hörnläge med en stor uteplats om ca 18 kvm mot den lugna innergården. Interiören är minst lika imponerande med väldisponerade ytor där vardagsrum, kök och matplats samspelar i en öppen planlösning. Läckert kök från Vedum, ett stort och helkaklat badrum med tvättmöjligheter & badkar, en praktisk gästtoalett med egen dusch, samt tre sovrum! Ekparkett är golvtemat i den genomgående planlösningen samtidigt som ljuset dansar in från härliga fönsterpartier.
Man kan inte undgå att dra blicken till fönsterdörren i vardagsrummet som lockar en ut på uteplatsen, lika mycket som in i hemmet. Att ha en uteplats, mitt i city, är något som många drömmer om. Det är inte svårt att föreställa sig alla de variationsrika sommarkvällar som kan spenderas här i goda vänners lag.

Drottninggatan är en populär adress på efterfrågat läge med gångavstånd till innerstadens liv och rörelse. Här bor du på attraktivt cityläge med närhet till allt du kan tänkas önska. En kortare promenad tar dig till stadens breda utbud av butiker och restauranger. Runt hörnet väntar goda kommunikationsmöjligheter via buss samtidigt som du befinner dig på kort promenadavstånd från pendlar vänliga Centralstationen och Citytunneln. Ett stenkast från bostaden finns bl a Drottningtorget och köpcentret Caroli. Pendlar du med bil så nås motorvägen på 1 minut. Välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Slussen, Malmö

Drottninggatan 1AE

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.