Slussen, Malmö

Slussplan 3B

REDO™
  • 3 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 795 000 kr
Månadsavgift: 3 740 kr/mån

Stor tvåa med ca 40 kvm balkong som enkelt kan göras om till en trerummare!

Varmt välkomna upp till andra våningen och till denna fantastiska gavellägenhet med öppen och ljus planlösning. Idag disponeras bostaden som en tvårummare men kan enkelt göras om till en trea om behovet finns!

Här finns förutom en stor balkong om ca 40 kvm i två väderstreck, god förvaring, tvättmöjligheter i lägenheten och hiss från markplan! Köket är rymligt med plats för ett matbord. Idag står där en fin köksö med gott om arbetsplats för den matglade. Här finns gott om förvaring och arbetsytor samt moderna, integrerade vitvaror. Med den öppna planlösningen kan du laga mat framför utsikten över kanalen. Från sovrum och vardagsrum nås den stora balkongen på ca 40 kvm i väster- och söderläge. Här erbjuds många soltimmar och trevliga grillkvällar.

Via charmiga Drottningtorget promenerar du bekvämt till city och shoppinggatorna, eller till de båda shoppingcentren Caroli eller Entré. Det finns gott om restauranger, caféer och matbutiker i närområdet. Stadsbussar går regelbundet på flera ställen i närheten. För pendlaren, antingen med tåg eller regionbuss, finns så väl Centralstationen och Värnhemstorget bara några minuter bort.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Slussen, Malmö

Slussplan 3B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.