Slussen / Rörsjöstaden, Malmö

Fredriksbergsgatan 2

  • 6 rum
  • 161 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 5 995 000 kr
Månadsavgift: 7 030 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Fantastisk våning med balkong mot Rörsjöparken!

På ett förstklassigt läge vid Slussen, precis intill grönskande Rörsjöparken och nära Malmös citypuls, erbjuds nu denna ljusa och karaktärsfulla våning om 161 m². Bostaden präglas av vackra detaljer från tidigt 1900-tal och en flexibel planlösning. Högt upp på tredje våningen, med hiss, väntar en fantastisk lägenhet med balkong med utsikt mot Rörsjöparken idealisk för dig som uppskattar tidstypiska inslag som gedigna parkett- och brädgolv, spröjsade fönster, takrosetter, stuckatur, höga fotlister, en eldstad (ej i bruk) och generös takhöjd. De stora fönstren ger bostaden ett fantastiskt ljus och en luftig atmosfär.
Interiören erbjuder tre stora, rogivande sovrum, varav ett med anslutande badrum, en rymlig matsal, ett charmigt bibliotek, ett stilrent kök, två helkaklade badrum med dusch, samt ett stort vardagsrum. Gott om smart förvaring finns i en serveringsgång och i sovrummen, där flera garderober är placerade. Dessutom blir du del av den eftertraktade Brf Fredriksberg, en attraktiv förening med välskötta fastigheter och en nyligen renoverad, vacker innergård. Denna våning är verkligen något extra!
Från Slussen och Rörsjöparken tar du dig enkelt till city och shoppinggatorna, eller till köpcentren Caroli och Entré. I området finns gott om restauranger, caféer och matbutiker, och stadsbussar går regelbundet i närheten. För pendlaren ligger både Centralstationen och Värnhemstorget i närheten.
Välkommen på visning!

Boka visning

  • Bokad visning! Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Välkommen!

  • Bokad visning! Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Slussen / Rörsjöstaden, Malmö

Fredriksbergsgatan 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.