Rosenvång, Malmö

Guldsmedsgatan 4A

Såld
  • 4 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig 4:a på Rosenvång

En mysig 4:a om 85 kvm på andra våningen är nu till salu i den ståtliga villan från 1926 som har en prunkande trädgård och ett lugnt läge i trivsamma kvarter. Lägenheten bjuder på fina original detaljer såsom spegeldörrar, takrosetter och slipade brädgolv. Vackra spröjsade fönster ger fint ljus.

En rymlig hall välkomnar oss när vi stiger in i bostaden och här finns gott om plats för ytterkläder samt klädkammare och städskåp. I det ljusa vardagsrummet finns det plats för soffgrupp och med öppen planlösning med det generösa köket ges fina sociala ytor. Köket som renoverades 2021 går i sobert greige, har gott om förvaring och väl tilltagen matplats för det större sällskapet. Lägenheten har tre sovrum, alla i bra storlek med plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum från 2017 med dusch i stilrent svart-vitt som flörtar med husets ålder och en gästtoalett som går mer i Marockansk stil.

Detta är en lägenhet med en villas alla fördelar med grönskande trädgård och trädäck, grill och många mysiga hörn att sitta och njuta av solen. Förråd och tvättstuga i källaren och gratis parkering på gatan för en praktisk vardag.
Läget är ypperligt med närhet till Limhamns centrum med all service. Goda kommunikationer med buss till Malmö centrum eller en kort cykeltur ner till havet.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna