Rörsjöstaden, Malmö

Ehrensvärdsgatan 13B

REDO™
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Genomgående trea med generösa ytor!

Välkommen till denna fantastiska 20-talspärla i populära Rörsjöstaden, där många originaldetaljer har bevarats! Matsal och vardagsrum skiljs åt av en stor, vacker skjutdörr, och om behovet av ett extra sovrum uppstår, kan detta enkelt ordnas. Båda rummen samt hallen pryds av ett vackert fiskbensparkettgolv, och stuckaturer samt lister är välbevarade.

Sovrummet, som är lugnt beläget mot föreningens innergård, har en tvättmaskin med handfat och dusch i anslutning. Det finns även gott om förvaringsutrymme i flera garderober. Köket, som renoverades av den tidigare ägaren, är utrustat med gott om förvaring, generösa arbetsytor och en induktionshäll, vilket gör matlagningen till ett nöje. I den rymliga hallen finns förvaring i en klädkammare samt en separat WC intill.

Rörsjöstaden är ett av Malmös mest eftertraktade bostadsområden med ett rikt utbud av butiker, restauranger och barer. Rörsjöparken ligger precis runt hörnet, och inom några minuters gångavstånd når man en av Malmös stora busstationer med förbindelser till både Lund och Köpenhamn. Varmt välkomna på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Rörsjöstaden, Malmö

Ehrensvärdsgatan 13B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.