Riseberga, Malmö

Ahrenbergsgatan 31

REDO™
  • 5 rum
  • 117 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 3 495 000 kr
Månadsavgift: 6 500 kr/mån

Gathus alldeles intill natursköna Bulltoftaparken!

Mitt bland nybyggda kvarter i Bulltofta Friluftsstad finns ett par välsituerade och rejäla gathus alldeles intill natursköna Bulltoftaparken som rymmer skogspartier, små dammar, stadsodlingar, ängar, kullar samt möjligheter till idrotts- och friluftsaktiviteter. På detta utmärkta läge finns det perfekta gathuset om 117 m² disponerade på två plan med altan och en egen trädgårdstäppa i soliga söder! Ahrenbergsgatan leder upp till gathus nummer trettioett där du parkerar bilen praktiskt på din egen plats framför entrén och stiger in i bostaden via en uteplats på trädäck.

Väl inne öppnar entréplan upp sig och bjuder på ett kök i passande vitt med en ljus matplats under flertalet fönster, badrumsmiljö i stilsäkra kakel- och klinkerval med tillhörande tvättstuga, klädförvaring bakom klädkammare och förråd samt ett harmoniskt vardagsrum med fönsterdörr som leder ut till altanen och den härliga utemiljön. Det är lätt att föreställa alla de variationsrika sommarkvällar som har spenderats här med vänner och familj. Trädgårdstäppan bjuder på härliga utomhusytor med plats för utemöbler, matgrupp samt odlingslådor. Till aktiviteterna utomhus finns även ett inrett förråd med bra tillgång till extra förvaringsutrymme.

En svängd trappa upp och vi är i bostadens sovavdelning med fyra rymliga sovrum som delar på en helkaklad badrumsmiljö i samma kakel och klinkerutförande som det andra. Sovrummen har stora fönsterpartier som gör rummen ljusa och luftiga. Här och där på bägge våningsplan finns fondväggar som bryter av det vita på ett fint sätt och skänker interiören värme och harmoni. I samtliga rum finns fina och enhetliga golv. Detta är ett praktiskt hem att glädjas över.

Passa på och säkra ett stadsnära och energieffektivt gathus i brf-form med skolor, mataffärer, parker och kommunikationer inom bekvämt avstånd. Bo i en populär och välskött BoKlok förening som har smarta appar där medlemmarna kan hålla koll på sina redan låga driftskostnader.

Varmt välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Riseberga, Malmö

Ahrenbergsgatan 31

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.