Ribersborg, Malmö

Roslins väg 5A

  • 4 rum
  • 106,2 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 995 000 kr
Månadsavgift: 4 480 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Praktisk fyra på Roslins väg 5A!

Varmt välkommen till denna underbara och praktiska bostad om 106,2 kvadrat som nu väntar på ny ägare. Här finns alla möjligheter att skapa ett tryggt hem där ni kan trivas i många år framöver. På första våningen, på en av Malmös mest attraktiva gator, välkomnas vi av fyra rum och kök där ljuset flödar in och skapar magi tillsammans med ljusa golv och rymliga sällskapsytor.

Bostaden passar utmärkt för familjen eller er som värdesätter att bo bekvämt i en populär stadsdel. Lägg där till en rogivande utsikt mot innergård och en känsla av hemtrevnad som överträffar det mesta! Pricken över i:et är att föreningen har en bra och stabil ekonomi med en låg skuldsättning. Avgiften har inte höjts sedan 2014, då den höjdes med 3%.

Området Ribersborg har en otroligt bra placering, med ca 500 meter till havet och stadskärnan på promenadavstånd. I stadsdelen finns restauranger, skolor, dagligvaruaffärer och diverse andra bekvämligheter på kort avstånd vilket gör vardagens bestyr till en enkelhet. Kollektivtrafik mot Malmö Central går regelbundet bara ett stenkast från fastigheten och området är väl anpassat även för dig som är cykelburen, som på några minuter når du både Västra Hamnen, Ribban eller Slottsparken som erbjuder museum, bibliotek, caféer och restauranger. Varmt välkommen på visning!

Boka visning

  • Bokad visning! Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ribersborg, Malmö

Roslins väg 5A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.