Ribersborg, Malmö

Nicoloviusgatan 6A

Såld
  • 2 rum
  • 62 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren tvåa på stark adress på Ribersborg!

Nicoloviusgatan 6A är en charmig och mysig tvåa med en yta på 62 kvadratmeter belägen på andra våningen. Denna lägenhet har en balkong som vetter mot en grönskande och fridfull innergård, perfekt för att njuta av utomhuslivet och grönskande vyer.

Inuti bostaden ett fräscht badrum med badkar, sovrummet är rymligt och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, vilket är en praktisk funktion för att hålla ditt hem organiserat. Stilrent kök ger karaktär åt bostaden och är en inspirerande plats för matlagning. Det stora vardagsrummet är prytt med vacker fiskbensparkett som ger en tidlös elegans åt rummet. Bostaden är idealiskt belägen på Ribersborg, bara en kort promenad från havet, vilket ger möjlighet till avkoppling och friluftsliv.

Föreningen har en stabil ekonomi och erbjuder förmåner som en övernattningslägenhet för gäster samt gott om garageplatser, vilket gör boendet både bekvämt och praktiskt. Nicoloviusgatan 6A är en unik möjlighet att uppleva en harmonisk livsstil i en eftertraktad del av staden.

Mer om mäklarna