Östra Sorgenfri, Malmö

Nobelvägen 117A

REDO™
  • 2 rum
  • 52 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 495 000 kr
Månadsavgift: 3 711 kr/mån

Smakfull genomgående tvåa på citynära adress

Smakfull tvåa på citynära adress gör en sällan besviken - varmt välkommen till Nobelvägen 117A. Bekvämt på första plan helt utan insyn!

Innanför dörren möts du av en ljus och luftig atmosfär som genast ger en känsla av hemtrevnad. De stora fönstren släpper in generösa mängder av naturligt ljusflöde, vilket gör varje rum inbjudande och trivsamt. Genomgående och välplanerad planlösning längs 52 smarta kvadrat - där varje kvadratmeter har ett syfte. Här erbjuds en öppen och stilren lägenhet utöver det vanliga där den ombonade känslan är genomgående och där det, tack vare det generösa ljusinsläppet, aldrig känns mörkt eller instängt. Byggårets vackra attribut med tilltagen takhöjd, fiskbensparkett och större fönsternischer samsas oerhört väl med bostadens stilfulla och moderna interiör. Lägg därtill ett sobert helkaklat badrum. och god förvaring i både bostad samt källar- och vindsförråd.

Ett optimalt boende för dig som vill bo nära de centrala delarna av Malmö men samtidigt njuta av lugnet på den lummiga och mysiga innergården, där det finns plats för härligt umgänge i en grönskande miljö. Ta cykeln med dig på upptäcktsfärd och ta dig snabbt och enkelt till myllrande Möllevångstorget, pittoreska Sankt Knuts eller Gustav Adolfs Torg där du kan finna det allra mesta inom shopping och service. Området bjuder på närhet till mataffärer, caféer, restauranger och gym. Genom någon minuts promenad når vi närmsta busshållplats som tar oss direkt in till Malmö City på några minuter.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Östra Sorgenfri, Malmö

Nobelvägen 117A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Kontakta mäklaren för information om budgivningen.