Norra Sorgenfri, Malmö

Industrigatan 4A

REDO™
  • 1,5 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 175 000 kr
Månadsavgift: 3 455 kr/mån

Sekelskifte möter modern design!

Redan på 1800-talets mitt blomstrade industrin här, och några år in på det nya seklet uppfördes denna gedigna tegelbyggnad på uppdrag av skofabrikören Karl Alexandersson. Här kan man fortfarande känna historiens närvaro och njuta av tidstypiska detaljer som gamla järnbeslag, välvda fönster, imponerande takhöjd och handslaget tegel. I foajén välkomnas besökaren av föreningens sällskapsrum, inrett med mysiga områden för läsning, pusselläggning och samtal. På bottenplan finns även en trevlig gästlägenhet. Miljön är industriell men ändå varm och otroligt genomtänkt i designen!

Vår lägenhet ligger på fjärde våningen, som nås via en rymlig hiss eller det vackra trapphuset. Lägenheten är i toppskick, med moderna maskiner, vitlaserat ekgolv från Kährs, djupa fönsternischer och ett avskilt sovrum bakom industriella glaspartier - verkligen något unikt! Alla snickerier, från kök till badrum, kommer från märket Vedum och är utrustade med eleganta beslag. Dessutom har lägenheten en stor, solig balkong i söderläge.

På Industrigatan 4A är det lätt att trivas. Här har du möjlighet att investera i ett av Malmös mest eftertraktade områden, Norra Sorgenfri. Området gränsar till de charmiga koloniområdena vid Zenith och grönskan vid S:t Pauli norra kyrkogård. Bara en kort promenad bort finner du Rörsjöstadens vackra sekelskifteshus och det trivsamma området S:t Knut. Varmt välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Norra Sorgenfri, Malmö

Industrigatan 4A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.