Norra Sorgenfri, Malmö

Spårvägen 28A

  • 1 rum
  • 37 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 495 000 kr
Månadsavgift: 2 805 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Kvadratsmart etta högt upp i huset med fri sikt

Välkommen till Spårvägen 28A i aktiva HSB Konduktören! Här erbjuds en kvadratsmart etta högt upp i huset med fri sikt och låg avgift. Lägenheten är på fjärde våningen som stod klart för inflytt år 2020 med gemytlig innergård och gemensam takterass.

Bostaden är genomtänkt till varje kvadratmeter och erbjuder ett fantastiskt fint ljusinsläpp som kombineras väl med den genomgående ljusa färgsättningen och välplanerade planlösning. Ett hem med exklusiva tillval, moderna ytskikt, gott om förvaring med praktiskt Elfasystem samt en stor västervänd balkong som förlänger bostaden ytterligare med sex kvadrat. Lägg därtill ett välutrustat kök, stort badrum med egna tvättmöjligheter och ett allrum med naturlig plats för sovalkov.

Lägenheten är attraktivt belägen med direkt närhet till det bästa som centrala Malmö har att erbjuda - perfekt för dig som pendlar, söker övernattningslägenhet eller förstagångsköparen. Här bor du i omtyckta kvarter ett stenkast från pittoreska St Knut, stadskärnans serviceutbud, gym, matbutiker och ypperliga kommunikationsmöjligheter.

Boka visning

  • Exklusiv förhandsvisning! Bokas via hemsidan eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Föranmälan krävs - begränsat antal platser.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Norra Sorgenfri, Malmö

Spårvägen 28A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.