Norra Sofielund, Malmö

Lönngatan 10I

REDO™
  • 4 rum
  • 112 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 495 000 kr
Månadsavgift: 7 528 kr/mån

Villakänsla på attraktivt läge i populära Sofielund

På centralt och attraktivt läge, finner vi detta populära BRF-radhus i ett barnvänligt område. Huset har ritats av Fritz Jaeneckes arkitektkontor i Malmö som bl a ritat Malmö stadion, Baltiska hallen, Nya Ullevi och Landskrona konsthall. Området är byggt som ett gated community med parkering precis utanför och direkt ingång från gatan.

Boendet är välplanerat med moderna och nyrenoverade ytskikt med bostadsyta på plan två och tre. Ljus färgsättning och stora fönsterpartier med flödande ljusinsläpp och ger känslan av rymd. Huskänslan är verkligen påtaglig och perfekt för lilla såväl stora familjen. En ljust gråmålad trätrappa leder er upp till första plan, där ni finner ett stort och lyxigt kök i dammgrön färg, som ger behagligt lugn och karaktär. Fantastiskt fina och rejäla ytor i vardagsrum med utgång till balkong i soligt sydöstläge. På övre plan ges tre sovrum i en mera privat sfär varav ett med utgång till bostadens andra balkong. Här finns även möjlighet till att utöka de redan fina ytorna idag med en vind om ca 30 m². Ytterligare mervärde är alla goda förvaringsmöjligheter och en stor och rymlig walk in closet. Lägg därtill två smakfulla och påkostade badrum på bägge plan.

På gården finns en lekplats, grillplats och en lokal som går att hyra för fester och andra sammankomster. Läget är centralt med promenadavstånd exempelvis till Möllevångstorget och Folkets Park. För pendlaren ligger knutpunkten Södervärn och Triangelns tågstation väldigt nära och det går snabbt att ta sig ut på inre ringvägen. Vi har även MAS, köpcentret Mobilia och Pildammsparken inom bekvämt räckhåll. Njut av ett fantastiskt trevligt hem där det bara är att flytta rakt in!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Norra Sofielund, Malmö

Lönngatan 10I

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.