Möllevången, Malmö

Typografgatan 4A

  • 4 rum
  • 87 kvm
  • Bostadsrätt
Enligt ök 3 845 000 kr
Månadsavgift: 6 078 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Toppmodern cityvåning på hörnläge

Norr om Möllevångstorget intill Folkets Park reser sig en modern vitputsad byggnad med sin spännande arkitektur och design bland fasader från förr. Som kronan på verket erbjuder huset en fantastisk gemensam takterrass högst upp, där vi kan njuta av en spektakulär utsikt över hela Malmö året om.

På våning tre välkomnas vi till en toppmodern cityvåning på hörnläge. Här slås vi direkt av det härliga ljusinsläppet som flödar in från stora dubbla fönsterpartier med naturligt ljus och skapar känslan av volym. 87 väldisponerade kvadrat i ett plan med trevliga sällskapsytor, tre rymliga sovrum med god förvaring, två toaletter och generös västervänd balkong. Vardagsrummet ligger i öppen lösning mellan matplats och köket, där generösa sällskapsytor infinner sig - perfekt för hela familjen och större tillställningar. Planlösningen är flexibel vilket öppnar upp för möjligheten till ännu större sociala ytor. Lägg därtill ett kvaliteteskök från Vedum med exklusiva tillval, integrerad maskinpark och påkostad granitskiva. Badrummet är helkaklat i sobra kulörer med egna tvättfaciliteter samt gäst-WC.

Med sitt populära läge har du allt du behöver inom räckhåll - från trendiga restauranger på Friisgatan, shopping på Triangeln till smidiga kommunikationsförbindelser via Citytunneln och nöjen i Folkets Park.

Boka visning

  • Exklusiv visning för Typografgatan 4A! Varmt välkommen att boka in dig via vår hemsida. Föranmälan krävs.

  • Exklusiv visning för Typografgatan 4A! Varmt välkommen att boka in dig via vår hemsida. Föranmälan krävs.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Alternativ planlösning
    Alternativ planlösning

Möllevången, Malmö

Typografgatan 4A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.