Lorensborg, Malmö

Vendelsfridsgatan 6B

REDO™
  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 745 000 kr
Månadsavgift: 4 460 kr/mån

Genomgående trea i fint skick med två balkonger

På citynära Lorensborg saluförs nu denna välplanerade trea om 77 m² med inglasad balkong i soligt västerläge samt ytterligare en balkong i österläge med morgonsol och Stadionparken som utsikt. Här på andra våningen, med hiss från entréplan, väntar ett bekvämt boende med en genomgående planlösning och stora perspektivfönster i två väderstreck som skänker bostaden luft och goda ljusförhållanden.

Interiört finns sociala sällskapsytor i det generösa vardagsrummet med den inglasade balkongen i anslutning, ett klassiskt HSB-kök målat i vitt med tillhörande matplats och fönsterdörr till gårdsvända balkongen, två rofyllda sovrum i bra storlek med gårdsvända fönster som dessutom ger trevliga parkutsikter, fräscht badrum med plastmatta samt en väl inredd hall med platsbyggda garderober som ger mängder av förvaring. Alltigenom en ljus interiör med fräscha ytskikt såsom tapetserade fondväggar, målade väggar och tak samt slipade och oljade originalgolv.

I närheten av bostadsadressen finns Pildammsparkens grönska och motionsspår, lummiga Stadionområdet som nästintill sammansmälter med föreningens välskötta gårdsmiljö samt utmärkta kommunikationer för pendling. Dessutom når man City på en kort cykeltur. Populär och solid HSB-förening med en stor och avgränsad gårdsmiljö med buskar, fruktträd, gräsmatta och gemensamma grillplatser. Tryggt och inhägnat vilket är idealt för barnfamiljen. I tillägg finns det gott om parkeringsmöjligheter utmed Lorensborgsgatan och i föreningens garage.

Välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lorensborg, Malmö

Vendelsfridsgatan 6B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.