Lindeborg, Malmö

Regissörgatan 15

  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 500 000 kr
Månadsavgift: 4 859 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Optimalt planerad trea i populära Lindeborg med potential

I rofyllda och lummiga Lindeborg saluförs nu denna välplanerade och genomgående trea om 79 m² på tredje våningen i låghusen med en fin potential att bli ditt nästa drömboende. Här i sista husraden är antalet hushåll färre vilket ger en lugnare boende miljö samt utsikterna friare då det är öppet framför den stora inglasade västerbalkongen.

Uppskattar man att vara med från början och bestämma hur kök och sanitetsrum ska se ut så har man nu chansen att sätta sin egen prägel och skapa ett trivsamt och prisvärt boende i många år framöver. Ytskikten i lägenheten har genomgått betydande uppfräschning av säljaren med professionell ommålning till nästa ägares behag. Interiört finns ett rejält vardagsrum, två ljusa sovrum i bra storlek med varsin fönsterdörr till balkongen, ett rymligt kök med matplats, en separat toalett samt ett badrum i original med plats för duschhörna och tvättstation om så önskar att utforma ytan. Det ges även spännande möjligheter i planlösningen att öppna upp mellan kök och hall som är en populär lösning.

Passa på att säkra denna möjligheten att bo på ett utmärkt läge i en attraktiv förening med låg belåning, välskötta gemensamma utrymmen och stora genomförda renoveringar bakom sig. Här bor du på gångavstånd till Hyllies och Svågertorps stora affärsutbud samt goda tåg-, väg och bussförbindelser. Sannerligen en pendlardröm där Malmö centralstation nås på 5 min via Citytunneln åt ena hållet samt Kastrup och Köpenhamn nås på 15-20 min åt andra hållet via Öresundståg.

Välkommen på visning!

Boka visning

  • Bokad visning, välkommen!

  • Bokad söndagsvisning, välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Lindeborg, Malmö

Regissörgatan 15

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 1 500 000 kr