Katrinelund, Malmö

Eriksdalsgatan 7B

  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 945 000 kr
Månadsavgift: 5 169 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Totalrenoverad och stilren trea med inglasad balkong!

På ett trivsamt och citynära läge i Katrinelund, intill huvudstråket Sallerupsvägen, saluförs denna ljusa och renoverade trea med balkong i västerläge. På åttonde våningen, där bostaden är belägen, kommer man högt upp över stadslivet nedan. Uppskattar man stilrena och ljusa ytskikt så kommer man trivas i denna totalrenoverade bostad i många år framöver. Flytta rakt in och bo bra från dag ett!

I den moderna och eleganta interiören ges en optimalt planerad planlösning med ett rejält vardagsrum med fönsterdörr till den inglasade balkongen, läckert Ikea kök i beige kulör, ett trendigt badrum med duschvägg i industriglas och svarta duscharmaturer samt två sovrum i bra storlek med garderobsförvaring. Den ljusa planlösningen samt de noggranna utvalda materialen och smakfulla kulörer i sobra toner har skapat ett hem med rymd och karaktär. En stor fördel med lägenheten är att väggarna har minimalt med borrhål, vilket ger utmärkta ytor för planering av din inredning.

I Katrinelund har du allt inom räckhåll! I det lokala centrumet finns bekvämligheter som matbutiker, vårdcentral och skolor. Dessutom erbjuder området goda kommunikationer till både Malmö C och Lund, vilket gör det enkelt för pendlaren.

Välkommen på visning!

Boka visning

  • Bokad visning, välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Katrinelund, Malmö

Eriksdalsgatan 7B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.