Hyllie, Malmö

Cyklopgatan 37 D

REDO™
  • 1 rum
  • 31 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 295 000 kr
Månadsavgift: 2 382 kr/mån

Modern och stilren etta med fransk balkong-Perfekt för dig som vill bo smart i ett expansivt område!

Denna bostad, en del av det framgångsrika BoKlok-projektet, erbjuder en modern och hållbar livsstil med genomgående ekparkett som skapar en varm och enhetlig känsla i hela hemmet. När du kliver in möts du av en ljus och öppen planlösning, där vardagsrummet leder ut till en stilfull fransk balkong. Denna ger både ett vackert ljusinsläpp och en möjlighet att känna av den friska luften utan att förlora någon invändig yta. Här har man tänkt på varje detalj för att skapa ett hem som passar moderna behov utan att tumma på komfort eller estetik.

Det välplanerade köket är utrustat med IKEA karaktäristiska designlösningar, där praktiska förvaringsutrymmen och högkvalitativa vitvaror gör köket till en plats där både vardagsmiddagar och större festmåltider smidigt kan tillagas. De vita skåpluckorna och de ljusa arbetsytorna ger köket en fräsch känsla, och tack vare de smarta förvaringslösningarna finns det gott om plats för alla köksredskap och råvaror utan att rummet känns trångt eller rörigt.

Bostadens stora badrum är både modernt och rymligt, utrustat med stilrena materialval och ett stort duschutrymme. Här finns gott om plats för både tvättmaskin och torktumlare, vilket gör det enkelt att sköta vardagens sysslor. Det ljusa kaklet och de smakfulla detaljerna skapar en känsla av lyx och avkoppling, vilket gör badrummet till en plats för välbefinnande snarare än bara funktion.

Området där bostaden ligger är under snabb utveckling och växer så det knakar, med nya bostäder och ett ökande serviceutbud som gör det till en dynamisk och attraktiv plats att bo på. Grönområden och lekplatser finns i närheten medan den utmärkta kollektivtrafiken och kommunikationsmöjligheterna ger smidiga resvägar till stadens centrum, andra delar av staden och tvärs över sundet till Köpenhamn. Här kombineras det bästa av två världar. Lugnet i ett växande bostadsområde och bekvämligheten med närheten till stadens alla faciliteter.

Att bo i ett BoKlok-hem innebär inte bara att du får ett modernt och hållbart boende, utan också att du blir en del av en större samhällsutveckling. BoKlok är känt för sina hållbara bygglösningar och prisvärda bostäder, vilket gör att du får ett hem som är både smart utformat och energisnålt. Denna bostad på Cyklopgatan är inget undantag! Här får du ett hem som är byggt med både framtidens behov och den moderna människans vardag i åtanke.

Med sitt idealiska läge i ett expansivt område, den genomtänkta planlösningen och den höga kvaliteten i materialvalen är detta en bostad som kommer att uppfylla alla dina förväntningar. Det här är en bostad för den som vill ha ett hem där varje kvadratmeter är optimerad för bekvämlighet och trivsel. Här kombineras alla element som gör ett hem trivsamt och hållbart. Allt från den charmiga franska balkongen och det stora badrummet till ekparketten och de genomtänkta IKEA-lösningarna i köket.

Att området växer i snabb takt gör det bara mer attraktivt för den som vill bo i ett område som både erbjuder lugn och ro, och samtidigt möjligheten att ta del av den expansiva utvecklingen med nya butiker, restauranger och serviceinrättningar som kommer till. Här får du verkligen möjligheten att vara en del av framtiden, både vad gäller bostadens design och områdets utveckling.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Hyllie, Malmö

Cyklopgatan 37 D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.