Fågelbacken, Malmö

Eriksrogatan 1B

REDO™
  • 1 rum
  • 35 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 650 000 kr
Månadsavgift: 2 962 kr/mån

Kvadratsmart och renoverad 30-tals lägenhet med balkong i väster!

Ta hissen upp till denna fina och yteffektiva lägenhet med balkong! Högst upp i huset, på fjärde våningen med hiss, väntar denna 30-tals bostad för alla er som värdesätter tidstypiska detaljer såsom gedigna trägolv, en god takhöjd och takrosett. Lägenheten är genomgående med stora fönster vilket gör bostaden både ljus och luftig. Interiört finns dels fiskbensparkett, samt vitmålade väggar och tak. Bostaden har renoverats omsorgsfullt vilket man kan se i det noggranna detaljarbetet med golvslipning, lister, målning och trösklar. Lägenheten har en träffsäker stil med en inredning som kommer att hålla måttet i många år framöver. Här kan man flytta rakt in och bo otroligt bra!

Interiört finns ett stort och rogivande sällskapsrum som även rymmer en sovalkov, ett stilrent kök med vitt kakel som stänkskydd ovan ekbänkskivor, en ordentlig hall med klädavhängning i garderober, ett läckert helkaklat badrum samt en rymlig gårdsvänd balkong i solsäkert västerläge! Gott om smart förvaring finns i en inredd klädkammare mellan hallen och köket. Pricken över i:et är att man blir boende i populära Brf Vapensmeden som är en attraktiv förening med en ljuvlig gemensam innergård och ett välskött hus.

Nära bostaden finns all tänkbar service, restauranger, caféer, butiker, mataffärer och kommunikationer. Perfekt stadsläge mellan Pildammsparken och Kungsparken samtidigt som innerstans nöjen finns en kort promenad bort.

Varmt välkomna på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fågelbacken, Malmö

Eriksrogatan 1B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.