Erikslust/Slottsstaden, Malmö

Köpenhamnsvägen 46A

  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 895 000 kr
Månadsavgift: 3 804 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välplanerad tvårumslägenhet med västerbalkong i välkända och stabila BRF Pukan!

Välkomna hem till denna trevliga tvårumslägenhet som ligger på ett attraktivt läge, mitt mellan staden och havet. Med 58 kvadratmeter och två rum och kök samt badrum har du allt du behöver för bekvämt boende. Bostaden ligger på våning två och har en balkong mot väster.

Lägenheten är välplanerad och välskött med mycket ljusinsläpp. Du välkomnas av en rymlig och hall med avhängning för ytterkläder och i anslutning till hallen finns två platsbyggda garderober. Det moderna köket med medelhavskänsla är rymligt och har gott om förvaring och plats för köksbord. Intill köket ligger stora sovrummet som har en skjutdörrsgarderob. Vardagsrummet är rymligt och har ett gavelfönster som ger härligt ljusinsläpp. Härifrån når man balkongen som har sol större delen av dagen. Badrummet är helkaklat och är utrustat med badkar. Det är gott om plats mellan husen med stora gröna ytor, lekplats och grillhörna.
I närheten av lägenheten har ni välsorterade dagligvarubutiker så som Lidl och Ica Malmborgs och längs Köpenhamnsvägen når ni allt från en av Malmös trevligaste skomakare till gym. Den välrenommerade och mysiga restaurangen Genuin ligger runt hörnet och lär bli en favorit snabbt! För den som söker rekreation och lugn finns både flertalet parker i direkt närhet, men också hela Ribersborg och Öresund bara någon minuters gång bort. Parkeringsmöjligheter finns i området och för den mer miljövänliga finns det möjlighet att enkelt ta både cykel och buss till Malmös alla hörn.

Pukan är en välskött, välkänd gammal förening med synnerligen god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Med hiss i huset utgör denna bostad det perfekta boendet för såväl vår yngre publik som för den äldre.

Välkommen hem!

Boka visning

  • OBS! Tidsbokad visning. Vänligen gör din anmälan på vår hemsida. Om ni är på Hemnet, vänligen klicka på "Läs mer hos mäklaren"

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Erikslust/Slottsstaden, Malmö

Köpenhamnsvägen 46A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.