Ellstorp, Malmö

Nobelvägen 147L

  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 295 000 kr
Månadsavgift: 4 269 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Genomgående tvårummare med öppen planlösning!

Välkommen till denna ljusa och stilfulla tvåa med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här bor du i ett charmigt område med närhet till både stadens puls och grönområden. Bostaden erbjuder en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket bidrar till härliga sociala ytor.

Det stilrena köket har generösa arbetsytor och smälter samman med det rymliga vardagsrummet, där de stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en ljus och välkomnande atmosfär. Sovrummet är stort och erbjuder gott om plats för både säng och förvaring, vilket gör det till en lugn och behaglig plats att dra sig tillbaka till.

Här bor du i närhet till det mesta! Endast en kort promenad bort ligger Värnhemstorget, ett av Malmös knutpunkter för kollektivtrafik. Här hittar du också köpcentret Entré, med butiker, caféer, biograf och gym. Värnhem erbjuder även mängder av olika matställen och matbutiker. Resten av city når du enkelt till fots eller med en kort cykeltur.

Varmt välkomna på visning!

Boka visning

  • Tidsbokad visning. Vänligen gör din anmälan på vår hemsida. Om du är på Hemnet, klicka på "Läs mer hos mäklaren", så kommer du direkt till objektet på hemsidan.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ellstorp, Malmö

Nobelvägen 147L

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 1 200 000 kr
  • 1 200 000 kr Budgivare 1 2024-10-07 14:20