Dockan, Malmö

Lägatan 17

  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 195 000 kr
Månadsavgift: 3 571 kr/mån

Välplanerad tvårummare med låg avgift på riktigt bra Dockan-läge!

Hjärtligt välkommen till denna välplanerade tvårummare med högt i tak och på utomordentligt fint Dockan-läge!

Det är med stor glädje vi har möjligheten att presentera denna ljusa och rymliga tvårummare i stark förening samt med låg avgift! Med väldigt välfördelade kvadratmeter och charmig design kommer ni bo länge i denna ombonade lägenhet. Bra förvaring tillsammans med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör det möjligt att använda alla kvadratmeter i lägenheten precis som ni önskar.

Köket är stilrent och har alla tänkbara bekvämligheter för att underlätta vardagen, gästerna placerar ni vid matbordet precis intill. Vardagsrummet är stort och luftigt med stora fönster, gedigen takhöjd samt öppen planlösning mot köket. Badrummet stoltserar med stilrena materialval och för att lyxa till vardagen finns här även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sovrummet är rejält och har goda förvaringsmöjligheter i form av två inbyggda garderober med skjutdörrar.

Läget i Dockan är bästa tänkbara. Här finns allt tänkbart i form av trevliga restauranger, service, matbutiker samt välrenommerade gym såsom SATS och CrossFit Fabriken för de träningssugna. Ribban, city och centralstation nås på bara några minuter, för att inte glömma morgondoppet vid Scaniabadet. Här är livet lite härligare och luften lite friskare!

Kort och gott är detta utomordentligt boende på riktigt bra läge!!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Dockan, Malmö

Lägatan 17

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.