Dalaplan, Malmö

Nobelvägen 10B

Såld
  • 1,5 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad och charmig 1.5a med södervänd balkong

Högst upp i huset med fri sikt ges nu möjlighet att förvärva en charmig 1,5-rumslägenhet på citynära adress och låg avgift!

Klassiska attribut är väl bevarade med vacker fiskbensparkett, brädgolv, lamprosett och kök i originalstil. Planlösningen är ytterst välplanerad, med potential att göra om till en tvåa och få en social lösning mellan kök och vardagsrum. Utöver charmig interiör lockar lägenheten med stor balkong i söderläge, helkaklat fräscht badrum, högt i tak och rejäla fönsterpartier som skapar en känsla av rymd och ljus. Ett optimalt boende för dig som vill bo nära de centrala delarna av Malmö men samtidigt kunna njuta av lugnet på den lummiga mysiga innergården.

På föreningens gemytliga innergård erbjuds grill- och sittmöjligheter. Om somrarna erbjuds härligt parkhäng i närbelägna Folkets Park medan Möllevångstorget sjuder av liv året om. Caféer, service och nöjen finns på gångavstånd till Mobilias köpcenter. Dessutom finns oerhört goda kommunikationsmöjligheter precis utanför, från Södervärns busstorg och från Triangelns tågstation på kort promenad. För den bilburna är man snabbt ute på ringvägarna.

Välkommen på visning, välkommen hem!

Mer om mäklarna