City/Slussen, Malmö

Slussplan 3B

  • 3 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 4 195 000 kr
Månadsavgift: 4 077 kr/mån

Fantastisk trea i attraktiva Brf Slussbron med stor balkong i västerläge!

Varmt välkomna till Slussplan 3B, upp till sjunde våningsplanet, med hiss från markplan och till denna fantastiska trea med öppen och ljus planlösning. Här finns förutom en stor balkong i västerläge om hela 19 kvm med trevlig utsikt, en mycket god förvaring, fina ytskikt och trevliga sällskapsytor.

Köket från Vedum är rymligt med plats för ett stort matgrupp. Här finns gott om förvaring och arbetsytor samt moderna vitvaror. Med den öppna planlösningen kan du laga mat framför den fantastiska utsikten över staden nedan. Från vardagsrummet nås den stora balkongen i västerläge. Helt skyddad från insyn bjuds här på många soltimmar och vackra solnedgångar! Samma utsikt fås från det större sovrummet. Här finns förvaring i inbyggda garderober. I det stora helkaklade badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk och överskåp som bjuder på bra förvaringsmöjligheter. Detta är en bostad som verkligen har hållits i fint skick under dessa år sedan inflytten 2014.

Brf Slussbron är en väldigt stabil och trygg förening med bra ekonomi. Föreningen har installerat solceller och upphandlat gemensam el vilket lett till sänkta elkostnader för alla boende. Medlemmarna har även möjlighet att hyra en övernattningslägenhet till sina gäster. Det här är en lägenhet att trivas i!

Via charmiga Drottningtorget promenerar du bekvämt till city och shoppinggatorna, eller till de båda shoppingcentren Caroli eller Entré. Det finns gott om restauranger, caféer och matbutiker i närområdet. Stadsbussar går regelbundet på flera ställen i närheten. För pendlaren, antingen med tåg eller regionbuss, finns så väl Centralstationen och Värnhemstorget bara några minuter bort.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

City/Slussen, Malmö

Slussplan 3B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 4 250 000 kr
  • 4 250 000 kr Budgivare 2 2024-09-16 14:51
  • 4 195 000 kr Budgivare 1 2024-09-13 16:24
  • 4 000 000 kr Budgivare 1 2024-09-13 16:08