City/Rörsjöstaden, Malmö

Stenbocksgatan 2B

REDO™
  • 2 rum
  • 46,1 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 595 000 kr
Månadsavgift: 2 858 kr/mån

Sekelskifteslägenhet med balkong!

Sekelskifteslägenhet med önskvärda attribut såsom genomgående planlösning, högt i tak, fungerande kakelugn, balkong samt ett modernt helkaklat badrum och renoverat kök.

Mitt bland vackra kulturkvarter, alldelles intill lummiga Rörsjöparken, saluförs denna ljusa och karaktärsfulla sekelskifteslägenhet som har allt och lite mer därtill. På fjärde våningen väntar en underbar lägenhet för alla er som värdesätter tidstypiska detaljer såsom gedigna brädgolv, spegeldörrar, takrosetter, stuckaturer och en god takhöjd om 3.15 m. Lägenheten är genomgående med stora spröjsade fönster på rad som gör bostaden otroligt ljus och luftig. Ytskikten består av vitlaserade brädgolv i original, fondvägg i sovavdelningen samt släta vitmålade väggar och tak. Att ha en balkong är något många drömmer om - att ha det i denna sekelskifteslägenhet är sannerligen en raritet.

Interiört finns ett stort och rogivande sovrum, ett stilrent kök i passande vitt med bänkskiva i marmor, ett modernt och delvist kaklat badrum i vitt och svart samt ett spatiöst vardagsrum med spröjsade fönsterpartier som vetter mot väster och Stenbocksgatan. I det generösa vardagsrummet, som mäter över 20 m², finns dessutom en oerhört vacker och fungerande kakelugn som skapar både värme och stämning. Skicket är genomgående väldigt bra!

Pricken över i:et är att man blir boende i attraktiva Brf Kungslyckan som är en populär förening med ett välskött hus och en stor lummig innergård. Till lägenheten hör ett vindsförråd och vedförvaring medges på källarplanet så länge det förvaras snyggt. Det finns en fin trivsamhet och en gemenskap bland de boende i föreningen vilket förklarar varför många väljer att bo länge i föreningen. I närheten av bostadsadressen finns lummiga promenadstråk som leder in till city, utmärkta kommunikationer samt Malmö kanal.

Välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

City/Rörsjöstaden, Malmö

Stenbocksgatan 2B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.