Caroli/Drottningtorget, Malmö

Stora Kvarngatan 47B

  • 3 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 595 000 kr
Månadsavgift: 4 903 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Genomgående trerummare från sekelskiftet med townhouse-känsla!

Välkommen till denna fantastiska gårdstrea i ett av Malmös mest eftertraktade områden! Belägen i ett vackert hus från 1895 vid Drottningtorget erbjuder denna bostad en unik kombination av historisk charm och modern komfort.

När ni kliver in från gården via den egna entrén möts ni av en atmosfär som andas tidlös elegans och stil. Här finns charmiga detaljer som vackra brädgolv, generös takhöjd, takrosetter och stuckaturer som påminner om svunna tider. Det omsorgsfullt renoverade köket är både praktiskt och smakfullt med gott om förvaringsutrymme och en egen utgång till trapphuset.

Bostadens planlösning är genomtänkt och funktionell. Vardagsrum och matsal ligger i fil, separerade av vackra spegeldörrar som tillför karaktär och flexibilitet. De höga socklarna och djupa fönsternischerna förstärker känslan av rymd och de stora fönsterpartierna släpper in rikligt med dagsljus som skapar en inbjudande atmosfär

Här bor ni mitt i Malmös hjärta med närhet till allt man kan önska sig. Mysiga caféer, populära restauranger och utmärkta kommunikationsmöjligheter finns några minuter bort. Härifrån har ni gångavstånd till gågatan, Stortorget, Lilla torg och fina Drottningtorget precis runt knuten.

Varmt välkomna på visning!

Boka visning

  • Bokning sker via SkandiaMäklarnas hemsida. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Caroli/Drottningtorget, Malmö

Stora Kvarngatan 47B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.