Bulltofta, Malmö

Ahrenbergsgatan 8

REDO™
  • 3 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 295 000 kr
Månadsavgift: 6 616 kr/mån

Trerummare med stor uteplats!

Välkommen till denna moderna och ljusa trerummare på markplan, belägen på Ahrenbergsgatan 8 i det populära Bulltofta. Byggd 2018, erbjuder denna stilrena bostad ett hem med hög standard och ett bekvämt, lättskött boende.

Med en väl genomtänkt planlösning får du ett rymligt och öppet kök som smidigt övergår i ett luftigt vardagsrum, perfekt för både vardagsliv och sociala tillställningar. De stora fönsterpartierna ger rikligt med dagsljus och skapar en inbjudande och varm känsla i hela lägenheten. Två sovrum ger gott om plats för både familj och förvaring.
Lägenheten har ett modernt, helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare - allt för en bekväm vardag. Dessutom har du utgång direkt till en trivsam uteplats, perfekt för avkoppling, middagar utomhus eller varför inte en liten trädgårdsoas!

Bulltofta är ett lugnt och familjevänligt område med närhet till grönområden, lekplatser och Bulltofta rekreationsområde för härliga promenader och aktiviteter. Samtidigt har du enkel tillgång till Malmös cityliv med bra kommunikationer, skolor, service och affärer i närheten.
Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bulltofta, Malmö

Ahrenbergsgatan 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.