Bulltofta, Malmö

Mölledalsgatan 160

Såld
  • 4 rum
  • 103 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig och stilren fyra i Bulltofta!

Njut av en trädgård, balkong med kvällssol och modern interiör med tre sovrum och stort kök. Nära skolor, parker och idrottsplatser.

På det barnvänliga och populära området Bulltofta, endast ett stenkast från Malmös citypuls, hittar vi denna charmiga fyrarummare med radhuskänsla. Här kombineras villaområdeskänslan med trevliga grönområden, vilket gör det till en idealisk plats för både par och barnfamiljer.
Ni välkomnas av en liten trädgård där det finns plats för både hammock och grill. Perfekt för de sena sommarkvällarna. På andra våningen finns en trevlig balkong där ni kan njuta av den berömda kvällssolen.
Lägenheten består för närvarande av tre rymliga sovrum, ett hemtrevligt allrum och ett stort kök. Den erbjuder dessutom stilren och fräsch interiör med en genomgående planlösning som ger ljusinsläpp från två väderstreck. Moderna bekvämligheter som tvättstuga och diskmaskin samt goda förvaringsmöjligheter finns också tillgängliga. Köket har precis renoverats i en modern stil som passar många och ytskikt har fräschats upp.

Området kring Mölledalsgatan är fullt av barnfamiljer och erbjuder direkt närhet till Bulltoftaskolan, Beijerspark och Kirsebergs Idrottsplats. Inom kort avstånd ligger även Bulltofta Motionsanläggning, Segevångs friluftsbad och Malmö Burlöv Golfklubb, vilket gör detta till ett idealiskt hem för aktiva.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna