Malmö

Salongsgatan 24E

  • 2 rum
  • 42,3 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 095 000 kr
Månadsavgift: 3 622 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Charmig tvåa på mysiga Bo01 med balkong i väst!

Varmt välkommen till denna charmiga bostad på Salongsgatan 24E i Västra hamnen. Belägen på våning två erbjuder denna lägenhet en ljus, trivsam och unik boendemiljö mitt i mysiga Bo01.

Lägenheten är 42 kvm med en genomgående planlösning som utformats med omsorg för att maximera utnyttjandet av varje kvadratmeter. Det stora fönsterpartiet i vardagsrummet släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en härlig vy över grönskande och trafiktom gata. Balkongen erbjuder en avkopplande utomhusyta där du kan njuta av soliga eftermiddagar i västerläge. Här kan du inreda med utemöbler och skapa en fridfull plats att koppla av på. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning vilket skapar stora sociala ytor. Här finns också utrymme för en matplats där du kan njuta av måltider med familj och vänner. Sovrummet ligger in mot föreningens grönskande arkitektritade innergård och rymmer en bekväm dubbelsäng och en garderob. Badrummets ytskikt är stilrent renoverade 2018, och 2020 utrustades badrummet med ny tvättmaskin och torktumlare.

Salongsgatan 24E är ett boende för livsnjutaren som vill ha ett unikt läge nära både stad och hav. Njut av härliga morgon- och kvällsdopp, eller varför inte en skön promenad längs havskanten som bara ligger en gata bort.

Boka visning

  • Bokad visning - klicka på läs mer hos mäklaren och boka in dig via mäklarens hemsida. Välkommen.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Malmö

Salongsgatan 24E

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.