Malmö

Sergels väg 14B

Såld
  • 4 rum
  • 91,5 kvm
  • Bostadsrätt

Drömhem på Ribersborgs Havssida - Sergels väg 14B

Välkommen till ett hem där elegans möter bekvämlighet på bästa sätt! Med en panoramautsikt över Malmös ikoniska Turning Torso och världsberömda Öresundsbron. Med ett genomgående ljusflöde från stora fönsterpartier, erbjuder denna bostad en oöverträffad känsla av att vara ett med havet - direkt från ditt vardagsrum.

Nyckelfunktioner:
- Havsutsikt: Njut av den magnifika havsutsikten som sträcker sig så långt ögat kan nå. Känn lugnet och friheten som endast havet kan ge.

- Ljusa och luftiga rum: Bostaden är genomgående ljus med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med dagsljus och skapar en inbjudande atmosfär.

- Generös planlösning: Hemmet består av fyra välplanerade rum, varav tre rymliga sovrum, perfekt för familjen eller för den som önskar extra utrymme för arbete eller hobby.

- Exklusivt läge: Belägen på eftertraktade Ribersborg, endast ett stenkast från ett strandliv, strandpromenaden med närhet till shopping och restauranger.

- Upplev Lyxen av att bo på Ribersborg:
Stig in i ett hem som genomsyras av en unik kombination av klassisk skönhet med utsikt över havet. Med smidiga kommunikationsmöjligheter precis utanför din dörr som kan ta dig direkt till centrala Malmö med övriga bussförbindelser, tågförbindelser eller till Hylliestation.

Välkommen att boka din privata visning och upplev detta fantastiska hem på plats. Ett tillfälle som detta vill du inte missa!
Kontakta oss idag för mer information och för att boka visning. Välkommen hem till Ribersborgs pärla!

Mer om mäklarna