Linero, Lund

Valdemars väg 24

  • 4 rum
  • 108,5 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 3 295 000 kr
Månadsavgift: 6 444 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Familjevänligt radhus på populära Linero!

Med glädje kan vi äntligen presentera ett av Lineros omtyckta radhus i etage med både inglasat uterum såväl som trädgård på bästa hörnläge. Här erbjuds ett barnvänligt område men även i trivsam boendemiljö som passar perfekt för familjen som paret som vill ha lugnet och samtidigt ha stadens brus inom rimlig närhet. Radhuset har gått igenom en del renoveringar sedan de nuvarande ägarna flyttade in där man 2022 gjorde vid köket, båda badrummen samt ett nytt staket i trädgården. Golven på båda planen gjordes mellan 2021-2022.

Ni kliver in en bostad som både erbjuder er spatiösa sällskapsytor som en egen sovrumsavdelning på övre plan. Det finns gott om yta för att skapa ett trivsamt hem som passar dina behov och önskemål. Köket är luftigt och renoverat med de bekvämligheter man önskar för att förenkla vardagen. På entréplan har ni ett stilrent kök, grovkök med tvättmöjligheter, ett stort vardagsrum och även utgången till den mysiga trädgården. På övre plan finns det tre sovrum och ett badrum. Goda förvaringsmöjligheter och god yta att inredda sovrummen på. Utöver detta har ni en underbar trädgård som är något som utmärker bostaden. Uterummet är inglasat och tillför med goda inredningsmöjligheter men ni får även plats med den lilla studsmattan.

Brf Valdemar är en välskött förening beläget i vackra och lummiga Linero. Området bjuder på härliga innergårdar med både grill och lekplatser. Förutom det är området bilfritt. Här finner du även en skola och ett antal förskolor. Med en promenad på 5 till 10 minuter når du en välsorterad ICA-butik och för dig som pendlar är påfarten till E22 inte långt ifrån. Här bor du i en välskött förening med goda kommunikationsmöjligheter. Bostaden ger möjlighet till att få bo i ett trivsamt radhus med en underbar västvänd trädgård i ett område som är känt för sin barnvänlighet och närhet till allt du behöver.

Välkommen hem. Välkommen på visning!

Boka visning

  • Varmt välkomna! Anmälan krävs - Vänligen boka in er via mäklarens hemsida genom att trycka på "läs mer hos mäklaren". Vi ses på plats!

  • Varmt välkomna! Anmälan krävs - Vänligen boka in er via mäklarens hemsida genom att trycka på "läs mer hos mäklaren". Vi ses på plats!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Övre plan
    Övre plan

Linero, Lund

Valdemars väg 24

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.