Centrum, Lund

Tullgatan 9

Såld
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

2:a i centrala Lund, belägen i vacker 20-tals fastighet!

Välkommen till Tullgatan 9, en adress på absolut bästa A-läge i Lund. Här bor man bra med närhet till det mesta. Stadsparken som ligger ett stenkast från bostaden erbjuder fina promenadstråk i vacker miljö. Du har butiker, restauranger och allt vad staden har att erbjuda inom kort promenadavstånd!
Två trappor upp i fastigheten finner vi denna smakfulla tvårumslägenhet som har mycket välbevarade originaldetaljer och en mycket charmig framtoning! Här möts vi av vacker fiskbensparkett, fina brädgolv och lampstuckaturer. De höga fönsterpartierna ger ett fint ljusflöde och med de vitmålade väggarna så upplevs bostaden som mycket ljus och tilltalande. Vardagsrummet är mycket vackert med sin nyoljade fiskbensparkett. Här finns plats för både soffa och matbord.
Sovrummet är rofyllt med sitt läge mot den lugna innergården. Här sover man skönt med öppet fönster utan att bli störd av stadens brus. Sovrummet har tillräckligt med plats för både säng och byrå för dina kläder. Hallen som breder ut sig till en större möblerbar plats blir ett perfekt utrymme för hemmakontoret. Köket har en charmig gammeldags inredning med vitmålade luckor och här finns också en mindre matplats. Köket har ett rikt gammeldags skafferi där du har fantastiskt bra förvaringsmöjligheter. Till sist har man ett helkaklat badrum med badkar.

Föreningen har en trivsam innergård med utemöbler där man kan sitta och njuta under soliga sommardagar. Här finns även plats för dig att parkera cykeln.
Om du skall pendla på längre än cykelavstånd så har du tillgång till buss nästan utanför porten. Här finns goda kommunikationsmöjligheter både inom Lund och till Malmö. På 20 minuters gångväg når du stationen med alla dess goda tågförbindelser.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna