Arenaparken, Lund

Mittlinjen 11B

  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 195 000 kr
Månadsavgift: 5 334 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

3:a i Arenaparken

Välkommen till Mittlinjen 11B i Lund! Denna imponerande våning, belägen på tredje våningen är en bostad att verkligen trivas i. Den stora balkongen är enastående och ger en utemiljö i olika väderstreck längs med kök och vardagsrum. Lägenheten har en öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök, vilket skapar en social och inbjudande atmosfär. De stora fönsterpartierna låter det magiska ljuset flöda in och håller utsikten ständigt närvarande.

Boendet präglas av exklusiva detaljer och påkostade materialval, såsom kök från Vedum, bänkskiva i massivt trä, fönsterbrädor i sten och ekparkett från Kährs. Man har bytt alla handtag på innerdörrarna till svarta som upplevs som stilsäkra och trendiga . Sovrummet är rymligt och lyxigt inrett med hotellkänsla med de mullvadsfärgade väggarna som gör att man får en lugn och harmonisk känsla i rummet. Det andra sovrummet är även detta bra i storlek och är ett perfekt barnrum eller kontor. Det generösa badrummet rymmer även en praktisk tvättavdelning och har en modern design med klassisk färgsättning i vitt och grått . De stilfulla duschdörrarna med glasprofiler kompletterar badrumsdesignen på ett elegant sätt.

Förvaringsmöjligheterna i bostaden är väl genomtänkta och det finns även ett stort källarförråd för extra utrymme. I källaren finns även ett garage där du enkelt kan parkera din bil. För de som kör elbil har föreningen installerat laddstolpar i garaget, vilket gör det bekvämt och miljövänligt. I närområdet finns det lekplats, gym och den mysiga restaurangen Hos Talevskis som bjuder på magiska pizzor. Du har även fina strövområde i Stadsparken som är en underbar oas i centrala Lund.
Denna bostad erbjuder en kombination av modern design, praktiska lösningar och ett oslagbart läge med city endast ett stenkast bort där du har alla bekvämligheter som du kan önska.
Varmt välkommen på visning!

Boka visning

  • Bokas via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Arenaparken, Lund

Mittlinjen 11B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.