Vasastaden, Linköping

Vasavägen 32

REDO™
  • 2 rum
  • 48 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 295 000 kr
Månadsavgift: 3 510 kr/mån

Mysig funkistvåa med balkong i söderläge

Charmig 30-talspärla, högst upp i fastighet med hiss, där du bor både centralt och tyst med samtliga fönster respektive balkong mot en trevlig innergård. Här njuter du av en fantastisk utsikt över takåsar och Linköpings domkyrka, med närhet till allt du behöver! Bostaden bjuder på ett fint ljusinsläpp och en luftig och välplanerad planlösning som skapar en rymlig känsla. Den harmoniska färgsättningen och blandningen av nytt och bevarade originaldetaljer, såsom vackert furugolv, charmiga dörrar och en klassisk takrosett, gör detta hem till något utöver det vanliga. Modernt, fullutrustat kök, helkaklat badrum med plats för tvättmaskin och generös förvaring.

Brf Ametisten 3 är en solid förening med god ekonomi och låga månadsavgifter som följd. De större renoveringarna har man bakom sig, såsom stambyte, fönsterbyte och omläggning av yttertak. Man har dessutom en dold tillgång i form av tre hyresrätter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar en härlig innergård samt tvättstuga som är belägen i fastigheten. I månadsavgiften om 3 510 kronor ingår värme, vatten, kabel-tv samt två förråd.

På Vasavägen bor du i ett lugnt och attraktivt område med närhet till allt - matbutiker, restauranger, caféer, skolor och fina grönområden. Med bra kommunikationer och endast 10 minuter till Linköpings Universitet på cykel, har du stadens hela utbud inom räckhåll. Resecentrum når till fots på ca 10 minuter. Ett perfekt läge i hjärtat av Vasastaden!

Varmt välkommen på visning - detta är ett hem du inte vill missa!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vasastaden, Linköping

Vasavägen 32

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.