Vasastaden, Linköping

Hertig Karlsgatan 13A

REDO™
  • 3 rum
  • 100 kvm
  • Bostadsrätt

Lyxig sekelskiftestrea i Vasastaden

Välkommen till Hertig Karlsgatan 13A och denna tidlösa och exklusiva sekelskiftestrea i fint skick som totalrenoverades år 2019. Här finner ni en 100 kvm lägenhet i en vacker fastighet med detaljer som spröjsade fönster, vackra snickerier, platsbyggt kök, fiskbensparkett, påkostade ytskikt och en fungerande eldstad. Bostaden erbjuder även generös takhöjd, vackert ljusinsläpp och sociala ytor. Utöver det kan du i denna lägenhet njuta av en magisk utsikt mot föreningens lummiga innergård. Hemmet är rikt på detaljer som andas kvalitet, och har en genomgående hög materiell standard.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en välplanerad och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter, klinkergolv och säkerhetsdörr. Vidare finns kök, vardagsrum, duschrum och ett harmoniskt och rogivande sovrum med platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Köket är otroligt stilrent och härligt med påkostade material, bänkskiva i komposit sten, integrerade såväl som rostfria vitvaror, vita skåpluckor, vitrinskåp, vinkyl samt praktisk köksö. Platsbyggd sittbänk som förhöjer den sociala samvaron. Det härliga och trevliga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, goda umgängesytor och generös takhöjd. I det helkaklade duschrummet finns toalett, duschvägg, handfat, golvvärme och spotlights. Totalt finns det två väl tilltagna sovrum i bostaden med högt i tak och fina trägolv.

Här bor du i en mycket engagerad och lågt belånad HSB-förening med närhet till såväl city som resecentrum samt endast ett stenkast från bostaden finns välsorterad matbutik, flertalet restauranger, caféer, gym med mera. Föreningen har under de senaste åren utfört omfattande renoveringar på fastigheten. Man har bland annat gjort stamrenovering genom relining, fönsterbyte samt fasad- och takbyte. Föreningen har även renoverat och byggt många gemensamma utrymmen så som bastu med relaxrum, samlingslokal, övernattningsrum, gym samt ett barn-och lekrum med bland annat biljardbord. Lummig och härlig innergård med gemensam uteplats med möbler, grill och lekytor. Lägenheten är lugnt belägen och tyst tack vare ljudisolerande fönster.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vasastaden, Linköping

Hertig Karlsgatan 13A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.