Vasastaden/centralt, Linköping

Engelbrektsgatan 31

  • 4 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 995 000 kr
Månadsavgift: 5 561 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Stilfull och rymlig 4-rummare med stor inglasad balkong

Välkommen till ditt nya drömboende på Engelbrektsgatan 31, en fantastiskt belägen lägenhet på tredje våningen i ett av Linköpings mest populära områden. Med sina generösa 84 kvm erbjuder denna ljusa och inbjudande 4-rummare allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt boende.

När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig och funktionell hall som leder dig vidare till hemmets hjärta - det öppna och luftiga vardagsrummet. Här finns gott om plats för både soffgrupp och en matplats där du kan bjuda in vänner och familj till härliga middagar och umgänge. De stora fönstren släpper in rikligt med ljus och skapar en varm och välkomnande atmosfär.

Köket är både stilrent och praktiskt, med vita släta skåpluckor som ger ett modernt intryck och bra förvaringsmöjligheter. Den öppna planlösningen gör köket till en social knutpunkt där du kan laga mat och samtidigt umgås med dina gäster.

Lägenheten rymmer tre mysiga sovrum, alla med ljusa väggar som skapar en lugn och harmonisk känsla. Huvudsovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och förvaringsmöjligheter.

De två badrummen är smakfullt inredda och erbjuder både stil och funktion. Det större badrummet har ett badkar för avkopplande stunder, samt moderna bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare.

En av lägenhetens absoluta höjdpunkter är den stora och mysiga inglasade balkongen. Här kan du koppla av oavsett väder, samtidigt som du har en härlig utsikt över området. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor.

Engelbrektsgatan 31 ligger i ett snabbväxande och omtyckt område, perfekt för dig som vill bo centralt med närhet till allt vardagen kräver. Här finns utmärkta kommunikationer via Linköpings Centralstation och lokala busshållplatser, samt närhet till matbutiker, trevliga promenadstråk och vårdcentral. Detta är en unik möjlighet att förvärva ett fantastiskt boende i ett attraktivt läge - missa inte chansen att göra det till ditt!

-Varmt välkomna på visning!

Boka visning

  • Bokad visning, anmälan krävs. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vasastaden/centralt, Linköping

Engelbrektsgatan 31

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.