Vallastaden, Linköping

Arkitekturgränd 11E

REDO™
  • 2 rum
  • 36 kvm
  • Bostadsrätt

Optimalt planerad etage-2:a med enastående rymd i hjärtat av Vallastaden

Nu erbjuds äntligen möjligheten att hitta hem till en bostad som sticker ut i mängden!

Välkomna till denna socialt utformade etagelägenhet där arkitektonisk finess förenas med en generös rymd. Här, i innovativa Vallastaden, bor ni med ett suveränt läge där ni har närhet till det mesta för en bekväm och aktiv vardag. Området ligger alldeles intill Campus Valla och på 10 minuters cykelavstånd når ni Linköping Science Park, US, Garnisonen och centrala Linköping. Inom en kilometer når ni ett komplett serviceutbud med bland annat välsorterad mataffär, Systembolaget, apotek, restauranger, caféer och flera gym. Dessutom bor ni med naturen runt knuten då området ligger inbäddat mellan stadsnära Vallaskogen och vidsträckta Tinnerö Eklandskap.

På entréplan via den privata ingången når ni denna spektakulära bostad som disponeras som en 2:a fördelat på två rymliga våningsplan. Här njuter ni av en smakfull interiör där parkettgolv i ek samspelar med målade väggar i vitt.

Här möts ni av en rymlig hall med gott om plats för avhängning och förvaring. I anslutning till hallen når ni det helkaklade badrummet som bland annat är utrustat med dusch och golvvärme. Strax intill hallen når ni det väl tilltagna köket som bjuder på generösa arbetsytor och god förvaringskapacitet. Köket är bland annat utrustat med diskmaskin och tvättmaskin. Här finns en matplats för 4 personer. Vidare in i lägenheten möts ni av ljuset och rymden i det spatiösa vardagsrummet med sin generösa takhöjd om drygt 4,5 meter. Vardagsrummet ligger öppet mot köket vilket ger en naturlig social sammankoppling. Härifrån når ni upp på det övre planet som erbjuder ett sovrum stort nog för en större dubbelsäng. Här erbjuds även gott om förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober.

Som medlem i Brf Arkitekten 11 har ni tillgång till ett Felleshus som ligger direkt intill huset. Här finns en välutrustad gemensamhetslokal som står öppen att nyttja som studiemiljö eller aktivitetsutrymme. Lokalen går även att hyra för olika typer av privata evenemang. I Felleshuset finns även en övernattningslägenhet för 4 gäster.

Sammantaget är detta en ytterst välplanerad bostad i ett urbant område med en alldeles unik identitet. Här bor ni bekymmersfritt till en låg månadsavgift och med idealiska förutsättningar för en hög livskvalitet. Perfekt för förstagångsköparen eller studenten!

Tillträde kan ske till terminsstarten. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vallastaden, Linköping

Arkitekturgränd 11E

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.