Vallastaden, Linköping

Hugo Theorells gata 33

REDO™
  • 1,5 rum
  • 39 + 10 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 850 000 kr
Månadsavgift: 3 909 kr/mån

Stilren lägenhet belägen längs bäcken i Vallastaden!

Välkommen till denna stilfulla lägenhet med ett naturskönt läge vid bäcken i Vallastaden. Bostaden erbjuder en boarea om 39 kvadratmeter samt 10 kvadratmeter biarea i form av ett praktiskt sovloft som skapar extra utrymme. Här möts du av stilfull design med djupa fönster, generös takhöjd, högkvalitativa materialval och ett stort, öppet kök i harmoniska färger. Lägenheten har dessutom gott om platsbyggd förvaring och ett fantastiskt ljusinsläpp.

Redan i den välplanerade hallen möts du av platsbyggda garderober, ett stilrent golv och en säkerhetsdörr. Vidare i lägenheten finns ett modernt och socialt kök med stora arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter, beigea skåpluckor och diskmaskin. Köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet, som har gott om plats för både matbord och soffgrupp. Det rymliga vardagsrummet kännetecknas av den generösa takhöjden och trevliga sällskapsytor. Här finns också en sovalkov, elegant avdelad med en vägg med glas med svarta spröjs. Lägenheten har även en trevlig balkong som erbjuder en fin plats för avkoppling.

Badrummet är välutrustat med toalett, dusch, badrumsskåp, handfat samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

För föreningens medlemmar finns cykelförvaring, barnvagnsförråd, vindsförråd samt en takterrass med möblemang för sociala tillställningar. Felleshuset som är beläget bredvid huset är ett växthus med övernattningslägenheter och separata rum för evenemang och kök.

Sammantaget en välplanerad bostad med en exklusiv touch. Här bor man bekymmersfritt och bekvämt med ett utmärkt läge i attraktiva Vallastaden. Direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park. I närheten finns underbara naturparken Paradiset där de boende kan odla via egna odlingslotter. Närhet till springturer i Vallaskogen samt långa promenader i naturreservatet Eklandskapet. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. I närområdet finns en mindre matbutik där man kan handla matvaror, restaurang Bestia, cafét Dolce Vita, vinbaren Meetly, lekpark samt förskola. På kort promenadavstånd ligger Djurgårdens centrum med dess serviceutbud i form av en större välsorterad matbutik, restaurang, apotek, gym samt Systembolaget. Perfekt bostad för dig som söker en bostad med närhet till allt man kan önska sig.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vallastaden, Linköping

Hugo Theorells gata 33

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.