Vallastaden, Linköping

Kunskapslänken 54

Såld
  • 3 rum
  • 69 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 3:a belägen på våning 5/5 i populära Vallastaden. Välkommen hem!

Varmt välkomna till Vallastaden där ni nu har möjlighet att förvärva denna 3:a på våning 5/5 med balkong i söderläge. Denna bostad erbjuder väldisponerade 69 kvm fördelat på två sovrum, vardagsrum och kök. Här kan ni bo bekymmersfritt med exklusiva och stilrena materialval.

Stig in i hallen där ni finner utrymme för att förvara ytterkläderna med garderobspartier och smarta lösningar. Via hallen når ni direkt kök och matplats. Matplatsen rymmer matgrupp för 6 personer eller fler, beläget intill köket. Köket är utrustat med kvalitativa vitvaror som hel kyl och frys, diskmaskin, ung, mikro, spis och goda förvaringsutrymmen. Köket leder er sömlöst vidare till vardagsrummet som är rymligt och lättmöblerat. Med rikligt ljusinsläpp kan ni njuta av en lugn och bekymmersfri vardag. Här finns utrymme för större soffgrupp och direkt tillgång till den härliga balkongen som badar i sol från morgon till kväll. Utöver det erbjuder balkongen direkt anslutning till ett rymligt förråd, perfekt beläget för enkel access. Vidare möts ni av två sovrum, det första sovrummet är optimalt som barnrum eller kontor med en garderob samt utrymme för säng eller annat möblemang efter önskemål. Andra sovrummet är rymligt och erbjuder yta för större säng, här finns även gardeorbsparti för extra förvaring. Badrummet är stort och helkaklat i ljusare färg, utrustat med dusch, handfat, kommod, spegelskåp, tvättmaskin, torktumlare och WC. I badrummet finns goda utrymmen för både förvaring och bänkyta för tvätt eller dylikt.

Denna lägenhet erbjuder en perfekt kombination av modernitet och komfort i ett lugnt och barnvänligt område. Vallastaden är ett väletablerat område med moderna lösningar och närhet till allt du behöver. Området erbjuder lekplatser, förskolor, vackra promenadstråk, campus, Campushallen som erbjuder stor träningsanläggning, Mjärdevi, restauranger och fik. Ett stenkast från bostaden når du busshållsplats som tar dig till Linköpings stadspuls på endast 15 minuter. Med goda cykel- och bilvägar kan du smidigt ta dig till arbete och skola. Fyra minuter bort med bil eller cykel finner ni Djurgården som erbjuder mataffär, systembolag, restaurang och gym. Brf Paletten är en förening med engagerad styrelse som erbjuder sina medlemmar tillgång till cykelförråd, barnvagnsförråd och ett felleshus som erbjuder övernattningslägenhet samt festlokal. I denna förening kan du bo tryggt i en av Linköpings häftigaste stadsdelar.

Missa inte denna chans, varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna