Vallastaden, Linköping

Lärdomsgatan 1

  • 2 rum
  • 51,3 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 395 000 kr
Månadsavgift: 4 149 kr/mån

Lyxig tvåa med stilfull interiör och två stora balkonger i attraktiva Vallastaden

Elegant och unik tvåa med imponerande takhöjd, lyxig inredning, stor balkong och genomtänkt planlösning i Linköpings mest spännande område, Vallastaden. Missa inte chansen att förvärva denna pärla!

En modern och exklusiv bostad där varje detalj är noggrant utvald. Här flödar ljuset in genom stora fönster, carraramarmor, stilrena detaljer och massiva trägolv pryder hemmet. Köket, som kommer från Ballingslöv, är smakfullt designat i grått och utrustat med kvalitetsmaskiner från Siemens. Badrummet har en lyxig hotellkänsla med faciliteter som tvättavdelning, spotlights och handdukstork. Sovrummet, beläget på en etagedel, erbjuder gott om förvaring med skjutdörrsgarderob samt plats för en arbetshörna, med takhöjd på 2,1 meter. Ett perfekt boende för den kräsna, som måste upplevas på plats!

Vallastaden har allt man kan önska sig. Här finns service som mindre matbutiker, restauranger, pizzerior, City Gross, apotek och Systembolaget. Fritids- och grönområden som parken Paradiset, Vallaskogen och Eklandskapet ligger nära till hands. Gamla Linköping, Lill-Valla parkområde och Linköpings friluftsmuseum finns i närheten. Smedstadbäcken rinner genom stadsdelen med sin populära å-park. Universitetet och Campushallen för träning ligger bara ett stenkast bort, och Linköpings golfklubb är lättillgänglig. Goda kommunikationer via cykelvägar och bussar gör det enkelt att ta sig runt. Som andelsägare i kvarterets "Felleshus" erbjuds möjligheter till gemenskap, vilket speglar områdets karaktär med sin mångfald i arkitektur och form.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vallastaden, Linköping

Lärdomsgatan 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.