Vallastaden, Linköping

Nanna Svartz gata 11

REDO™
  • 2 rum
  • 45,3 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 2:a i hjärtat av Vallastaden. Välkommen hem!

Varmt välkomna till Nanna Svartz Gata 11 där ni finner denna välplanerade tvåa fördelat på 45,3kvm. Här bor du i en trivsam lägenhet med nära till Campus och moderna materialval!

Stig in i hallen som välkomnar med klinkergolv, öppna ytor och plats för att förvara kläderna. Här finns utrymme för möblemang och de ljusa väggarna skapar en hemtrevlig och modern känsla. Hallen leder er vidare in till köket och vardagsrummet. Disponerat i en öppen planlösning passar denna yta perfekt för sociala tillställningar. Köket är utrustat med kvalitativa vitvaror och ljusa skåpsluckor som stilrent löper samman med vitt kakel. Intill köket finns utrymme för matgrupp och vardagsrummet erbjuder plats för större soffgrupp men även kontorsplats. Parkettgolvet är genomgående i bostaden och skapar en härlig röd tråd. Via vardagsrummet når du balkongen som erbjuder utrymme för möblemang och plats för att njuta av varma sommardagar. Vidare in i bostaden finner ni sovrummet som rymmer king size bed och övrigt möblemang, här finns även en garderob för smidig förvaring. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus i bostaden. Badrummet är helkaklat och erbjuder dusch, handfat, spegelskåp, wc, tvättmaskin samt torktumlare. I loftgången finner ni ytterligare en uteplats att njuta av sol och sällskap.

BRF Paviljongen Vallastaden är en förening med engagerad styrelse och trevliga gemensamma utrymmen. Föreningen erbjuder sina medlemmar cykelupphängningsanordning, cykelförråd, barnvagnsrum och ett gemensamt felleshus att nyttja där man finner lokal och övernattningslägenhet. Vallastaden är ett område perfekt för dig som student, här bor du med närhet till Campus och busskommunikationer till och från stadspulsen. Området erbjuder gym, smidig mataffärer, restauranger, caféer, vackra promenadstråk och goda cykelförbindelser. Naturparken Paradiset erbjuder odlingslotter för dig med gröna fingrar och en kort promenad bort finner du Djurgårdens Centrum. Vill du också bo bekymmersfritt och populära Vallastaden har du hittat rätt, varmt välkomna på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vallastaden, Linköping

Nanna Svartz gata 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.