Valla, Linköping

Syréngatan 4C

REDO™
  • 2 rum
  • 44,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 950 000 kr
Månadsavgift: 3 098 kr/mån

Hörnlägenhet på Syréngatan 4C med mysig balkong och genomgående fräscha ytskikt!

Med optimalt läge längs med Syréngatan i attraktiva Valla finner ni denna fina bostad i form av en smart planerad tvåa på 44,5 kvadratmeter. Bostaden karakteriseras av dess rymliga ytor samt generösa takhöjd och stora fönsterpartier i två väderstreck. Med placering högst upp i huset på tredje plan har bostaden ett insynsskyddat läge blickandes ut över lummiga Syrénparken.

Bostaden disponeras om en rymlig hall med bra förvaring, smakfullt renoverat kök i lugna toner med arbetsytor och fräscha ytskikt. Ett luftigt allrum med generöst ljusinsläpp och sociala ytor samt en härlig balkong. Bostaden innehåller även ett helkaklat duschrum med duschvägg, toppmatad tvättmaskin, toalett och kommod samt ett mysigt större sovrum i harmoniska nyanser.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. Den trevliga balkongen höjer verkligen livskvalitén för dig som boende och ger möjlighet att avnjuta härliga dagar och kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet med sol från morgon till eftermiddag och har plats för mindre bord och stolar.

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och här bor man i en mycket trygg HSB-bostadsrättsförening med stabil ekonomi och låg belåningsgrad. I samma hus finns källarförråd samt vindsförråd. I bostadsrättsföreningen finns även tillgång till grovtvättstuga, bastu, tvättstuga, vädringsvindar, övernattningsrum, samlingslokal, återvinningsrum samt grillplats.

Detta boende är idealiskt för dig som vill bo nära city och universitetet med god kommunikation via bil, buss eller cykel. I närområdet finns allt man behöver så som livsmedelsaffärer, restauranger, bageri, gym, skolor samt Gamla Linköping. Från lägenheten har du som boende även gångavstånd till fina grönområden som Vallaskogen eller Rydsskogen.

Tillträde kan ske i sommar och sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Valla, Linköping

Syréngatan 4C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.