Valla, Linköping

Syréngatan 12B

Såld
  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Bostadsrätt

Tvåa högst upp med gavelläge och söderbalkong

Nu har vi nöjet att erbjuda en mycket fin gaveltvåa i charmig 40-talsbyggnad i attraktiva Valla. På tredje våningen finner vi denna pärla. Den här bostaden erbjuder flertalet fördelar, inte minst det magnifika balkongläget intill den lummiga parken. Lägenheten har fönster i tre väderstreck vilket skapar en härlig, ljus trivselkänsla. Originalträgolv och generös takhöjd.

Lägenheten är smart planerad med ett mycket välutrustat kök med skåp från Puustelli, bänkskiva i sten, diskmaskin och spisfläkt från Siemens, indukstionsspis från Electrolux samt kyl/frys från Bosch. I köket finns utrymme för matplats. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Sovrummet rymmer en stor dubbelsäng och har garderober med gott om förvaringsmöjligheter. Duschrummet är helkaklat och renoverades i samband med senaste stambytet 2002.

Mycket stabil HSB-förening med låg belåningsgrad och väl underhållna fastigheter. Bostadens indirekta nettoskuldsättning är låga 49 104 kr. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar goda faciliteter i form av bl.a. övernattningslägenhet, bastu och en gemensam grillplats. Det finns två generösa tilltagna förråd som hör till bostaden och i samma hus finns tvättstuga och cykelförråd.

Läget är optimalt, mitt emellan City och Mjärdevi/Universitetet. Alldeles i närheten finns matbutik, flertalet restauranger, bageri, skolor och förskolor. Busshållplats med täta avgångar tvärs över gatan och goda cykelförbindelser med övriga staden. Ett tillfälle att ta vara på - välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Mer om mäklarna