Valla/Gottfridsberg, Linköping

Bjälbogatan 6B

REDO™
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 095 000 kr
Månadsavgift: 2 805 kr/mån

Optimalt planerad tvåa högst upp med härlig balkong!

Med ett attraktivt läge på Bjälbogatan finner du denna stilrena och topprenoverade tvårummare om 55 kvadratmeter med en härlig balkong med utsikt över det lugna området, moderna ytskikt såväl som en välplanerad planlösning. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och är utrustad med allt man kan önska sig!

Vi befinner oss i omåttligt populära Valla och Gottfridsberg, med dess geografiska läge som stoltserar mitt emellan universitetet och stan. Härifrån når du båda anhalterna på endast 5 minuter med cykel, samtidigt som du har allt du behöver i form av service och kommunikationer bokstavligen runt knuten. För dig som värdesätter närhet till natur och rekreation kan läget knappast bli bättre då du bor strax intill flertalet vackra parker samtidigt som Vallaskogen och Rydsskogen ligger på kort promenadavstånd.

Här erbjuds ni ett boende som är perfekt för er som önskar bo med ett centralt läge med som inte är beredd att tumma på närheten till natur- och rekreations möjlighet. Bostaden välkomnar er till den stora och rymliga hallen som sedan ansluter vidare till kök, duschrum, vardagsrum samt sovrum. Rummen disponeras enligt ett stilrent och socialt kök med bänkskiva i trä samt vita köksluckor. Köket erbjuder bra arbetsytor och del för matplats med bord och stolar. Ett harmoniskt sovrum med plats för säng och goda förvaringsmöjligheter. Golv i ekparkett genomgående för hela bostaden. Tillhörande finner ni ett lyxigt helkaklat och modernt badrum från 2024 utrustat med dusch, golvvärme, kommod, toalett samt förberett för tvättmaskin. Flertalet goda förvaringslösningar i bostaden i form av garderober. Balkongen erbjuder en vacker vy där ni på sommaren kan njuta till grönska och fågelkvitter. Bostaden har totalrenoverats under år 2024 med nytt duschrum, nytt golv, nydragen el, ommålade väggytor samt nytt kök.

HSB Brf Ollonborren är en av Linköpings mest eftertraktade. Föreningen har en mycket god ekonomi med en belåningsgrad, vilket avspeglas i den förmånliga månadsavgiften. För 2 805 kr per månad det mesta i form av värme, vatten, tv och el. I föreningen finns flertalet faciliteter såsom tvättstugor, cykelförråd, återvinningsrum, gym, bastu, övernattningslägenhet och grillplats.

Sammantaget är detta den idealiska bostaden för det mindre hushållet där det bara är att flytta in och börja trivas från första stund! Varmt välkomna att anmäla ert intresse.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Valla/Gottfridsberg, Linköping

Bjälbogatan 6B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.