Tannefors, Linköping

Axgränd 3

  • 2 rum
  • 54,5 kvm
  • Bostadsrätt
Bud 1 895 000 kr
Månadsavgift: 3 098 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Underbar 2:a i trivsamma Tannefors

I attraktiva Tannefors ligger denna gaveltvåa, helt ostört från trafik. Det är en charmig, kvadratsmart och fin lägenhet med generös takhöjd, härlig atmosfär med mycket ljusinsläpp!

Bostaden är disponeras med ett ljust och smakfullt kök som erbjuder gott om arbetsytor samt plats för matbord lagom för fyra gäster. Ett stort sovrum belägen mot tyst och lugn innergård, här finns en garderobsvägg som ger gott om plats för dina kläder. Goda förvaringsmöjligheter finns även i den praktiska klädkammare som ligger i anslutning till entrén. Badrummet är fräscht och helkaklat i behaglig färgskala här finns en duschkabin, wc samt tvättställ. Sällskapsrummet är även det underbart, med fönster i två väderstreck och utgång till en mysig balkong som vetter mot innergården. Balkongen har även en öppning på ena sidan, vilket gör det enkelt att ta sig ner och ut på föreningens härliga gräsmatta.

Denna pärla ligger bekvämt belägen, en halvtrappa upp i huset och har genomgående fina golv och nymålade ytskikt.

Otroligt stabil föreningen med låg belåningsgrad.

Huset ligger med ett lugnt och rofyllt läge med omtyckta omgivningar. Närhet till busshållplats, gym, ICA, apotek, pizzeria, Stångebro gatukök, fiskaffär, bageri och blomsterbutik mm. Ett stenkast bort kan du njuta av de vackra vyerna längs med strandpromenaden, sitta ned med en kopp kaffe i trädgården vid Åbacka café. Eller så tar du gångbron över till city för att ta del av allt det som staden har att erbjuda. Kan det bli bättre?

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Boka visning

  • Bokad visning, anmäl dig via hemsidan eller till ansvarig mäklare, Varmt Välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Tannefors, Linköping

Axgränd 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.