Tannefors, Linköping

Nya Tanneforsvägen 80A

Såld
  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Bostadsrätt

BO GRANNE MED STÅNGÅN I TOPPRENOVERAD 2:A MED STOR BALKONG OCH HISS I HUSET!

Nu har vi nöjet att få förmedla denna topprenoverade 2a som är belägen i en mycket trevlig del i Tannefors! Här bor ni granne med Stångån, dess vackra promenadstråk och rekreationsområden. Mycket stabil och välskött förening där värme, vatten, el, kabel-TV och Internet ingår i månadsavgiften!

Bostaden är nyligen renoverad och präglas av stilrena materialval, en väl tilltagen takhöjd på 270 cm och ett fint ljusflöde som tillsammans skapar en härlig rymd! Här erbjuds ni ett fullutrustat kök med gott om förvarings- och arbetsytor. Kök och vardagsrum med öppen planlösning som erbjuder utrymme för både matplats och soff- och TV-del. Från vardagsrummet når ni en stor balkong och ett rymligt sovrum. Vidare finner ni ett kaklat badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt en rymlig klädkammare.

Brf Konstnären ligger i stadsdelen Tannefors invid vackra och natursköna Stångån. Detta är en mycket välskött och stabil HSB förening som under 2021 sänkte månadsavgifterna med 5%. Elen ingår i månadsavgifterna i huset där denna lägenhet är belägen, detta tack vare solcellerna på taket som föreningen har investerat i.

Östra Strandpromenaden går utmed ån och är ett fint och populärt promenad- och rekreationsområde, ungefär 15 minuters promenad från centrum. Alldeles utanför föreningens innergård når ni en av kommunens storsatsningar i detta område, nämligen det påkostade och nybyggda utegymmet. Tannefors slussar och det populära cafét är beläget endast 5 minuter bort! I Tannefors finns ett utbud av bl.a. livsmedelsaffär, caféer, konditorier, restauranger och apotek. Linköpings största privata arbetsgivare Saab ligger på bekvämt promenadavstånd.

Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna