T1, Linköping

Drabantgatan 25

REDO™
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Tre rum och kök på våning 4/4 med balkong i söderläge. Välkomna hem!

Hjärtligt välkomna till lugna och barnvänliga T1 där ni nu har möjligheten att förvärva denna bostad, perfekt för dig som vill bo med närhet till allt och lite till. Bostaden erbjuder 3 rum och kök fördelat på 80 kvm i en välplanerad planlösning. På våning 4/4, längst bort i loftgången finner ni lägenheten, som även erbjuder hörnläge med minimal insyn.

Välkomna in, hallen är rymlig med plats för att hänga av er ytterkläderna och garderobsparti intill. I direkt anslutning till hallen möts ni av köket som erbjuder goda förvaringsutrymmen, arbetsytor och plats för matgrupp. Köket är utrustat med kvalitativa vitvaror som hel kyl och frys, diskmaskin, ugn, och spis. Vardagsrummet erbjuder rikligt med naturligt ljusinsläpp och goda ytor för större soffgrupp, matgrupp eller dylikt. Via vardagsrummet når ni balkongen med privat söderläge, perfekt för att njuta av en morgonkaffe eller sval sommarkväll. Vidare möts ni av två sovrum. Master bedroom rymmer stor säng och annat möblemang efter önskemål. Intill finner ni även en rymlig klädkammare med goda utrymmen för förvaring. Andra sovrummet är optimalt som barnrum, gästrum eller kontor med plats för säng, byråer och ett garderobsparti för förvaring. Badrummet är helkaklat i mörkare grå samt vit färg och utrustat med dusch, wc, handfat, tvättmaskin, handdukstork och förvaringsmöjligheter. Denna bostad är perfekt för dig som vill bo i en bekymmersfri vardag i ett populärt och centralt område.

Brf Drabanten är en förening med engagerad styrelse och generöst med gemensamma utrymmen. Som medlem kan du nyttja den gemensamma relaxavdelningen med bastu, bubbelpool, dusch och wc. Men även festlokal, övernattningslägenhet, lummig innergård och tre välutrustade tvättstugor. Detta är definitivt en förening att bo och trivas i. T1 är ett väletablerat område med vårdcentral, förskolor, skolor, mataffärer och pizzerior inom promenadavstånd. Området erbjuder även lekplatser, goda busskommunikationer, cykelvägar och frisörsalong. En kort promenad från bostaden når ni Trädgårdsföreningen med vackra promenadstråk, Linköpings Universitetssjukhus och Garnisonen. Endast 6 minuter med cykel når ni Linköpings stadspuls med generöst utbud av restauranger, butiker, kulturliv och fik. 13 minuter med cykel nås Mjärdevi Science Park och 11 minuter till Linköpings Resecentrum. Här bor ni med promenad- eller cykelavstånd till både skola och arbete men även en kort biltur till E4:an.

Missa inte denna chans, varmt välkomna på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

T1, Linköping

Drabantgatan 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.