T1, Linköping

Kaptensgatan 7

  • 2 rum
  • 68,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 950 000 kr
Månadsavgift: 4 823 kr/mån

Snygg tvåa högst upp i huset på Kaptensgatan

Välplanerad och härlig tvåa med balkong i västerläge!

Välkommen till en modern och välplanerad tvåa på 68,5 kvm på Kaptensgatan 7 i centrala Linköping. Denna bostad erbjuder en stilren och funktionell interiör med hög standard. Badrummet, som renoverades 2015, är smakfullt inrett med kakel och klinker i ljusa nyanser samt en lyxig takdusch och glasvägg. Köket, nytt från Ballingslöv 2020, har eleganta beige luckor och en bänkskiva i natursten som kombineras med mörka, exklusiva vitvaror från Siemens. Här finns en hel kyl och frys, en integrerad diskmaskin samt både mikro och varmluftsugn, vilket gör köket både praktiskt och inbjudande. Det rymliga köket har också gott om plats för ett större matbord, vilket skapar en perfekt miljö för matlagning och socialt umgänge.

Sovrummet är generöst tilltaget och erbjuder gott om förvaring med garderober placerade i vinkel. Detta skapar en rogivande och praktisk sovplats. Vardagsrummet är ljust och luftigt med ljusa väggar och vackert parkettgolv, vilket ger en trivsam atmosfär. Härifrån når du också balkongen i västerläge, där du kan njuta av eftermiddagens solstrålar och en skön stund utomhus. Lägenheten har även en separat tvättstuga med tvättmaskin och diskbänk med ho, vilket underlättar vardagssysslorna och bidrar till ett praktiskt boende. Ytterligare förvaring finns i en klädkammare, som ger goda möjligheter att organisera dina ägodelar.

Den här bostaden ligger i en mycket bra förening som erbjuder ett tryggt och bekvämt boende med närhet till både stadens puls och grönområden. Här har du tillgång till alla nödvändiga bekvämligheter, vilket gör detta till ett hem att trivas i under lång tid framöver.

Varmt välkomna på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

T1, Linköping

Kaptensgatan 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.