T1, Linköping

Fanjunkaregatan 32

Såld
  • 2 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

Marktvåa med radhuskänsla

Med ett fint och bekvämt läge på markplan välkomnas vi av denna ljusa och välplanerade tvåa med inte mindre än två trivsamma uteplatser som ger mycket njutning under de varma månaderna. Till den ena uteplatsen angränsar också en liten trädgård.

Lägenhetens interiör bjuder på luftiga och välplanerade ytor med ett ljust och rymligt kök, ett lättmöblerat vardagsrum, sovrum med plats för dubbelsäng och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Utmärkt förvaring i form av en praktisk klädkammare samt ett stort förråd om ca 9 kvm i anslutning till trädgården.

Stabil och engagerad HSB-förening med flera faciliteter såsom övernattningslägenhet, boulebanor, lekplatser och grillplatser.

T1 har ett strategiskt läge med kort promenad-/cykelavstånd till såväl Linköpings innerstad som Universitetet och Mjärdevi. Goda bussförbindelser med övriga staden. Här bor du i ett barnvänligt område med flera lekplatser, förskolor och skolor i närheten. Här finns även närhet till mataffär, vårdcentral, BVC, apotek och djursjukhus. För den som gillar att vistas i naturen finns lummiga Vallaskogen på krypavstånd liksom Tinnerö Eklandskap på behörigt avstånd.

Mer om mäklarna