T 1/ Valla, Linköping

Drabantgatan 5

Såld
  • 4 rum
  • 98 + 5,7 kvm
  • Bostadsrätt

Härligt ljus 4:a med balkong mot innergården/ T 1

Välkommen till denna ytterst välplanerade fyrarummare. Här bor du insynsfritt och rofyllt med balkong mot innergård.

Lägenheten bjuder på en genomtänkt och öppen planlösning med ett modernt kök med nyare skåpsinredning, en inbjudande matplats och ett luftigt och lättmöblerat vardagsrum. Tre rymliga sovrum samt ett förråd. Två fräscha badrum, varav ett utrustat med badkar och tvättmaskin och det andra med dusch.

Här bor du i en trevlig och välskött förening med fina faciliteter så som SPA, gym, gemensamhetslokal, bastu, verkstad/hobbyrum samt övernattningslägenhet. I föreningen finns även en fin innergård samt stort trädäck med utemöbler och grillar att nyttja. Garageplats finns att hyra i föreningen och det finns även möjlighet till laddplatser för elbil.

Närhet till trevliga Trädgårdsföreningen och till bra service med mataffär och restaurang inom området. Även centrum finns på behörigt avstånd. Bra gångavstånd till Hälsouniversitetet/Universitetssjukhuset och Valla vårdcentral med apotek. Cykelavstånd till Universitetet. Barnomsorg finns inom kvarteret och närliggande kvarter. Inom kort räckhåll nås också Tinnerö Eklandskap och det kända fritidsområdet Valla och Gamla Linköping med promenadstigar, löpspår samt cykelbanor.

Mer om mäklarna