Södra Ekkällan, Linköping

Skvadronsgatan 11

  • 3 rum
  • 89 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 695 000 kr
Månadsavgift: 5 855 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Optimalt planerad trea med två balkonger i trivsamma Södra Ekkällan!

Med ett attraktivt läge på Skvadronsgatan finner du denna trivsamma trerummare om 89 kvadratmeter med två balkonger varav en är inglasad, moderna ytskikt såväl som öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden har ett genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd.

Rummen disponeras enligt ett stilrent kök som erbjuder bra arbetsytor och rymlig del för matplats. Två bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter. I förvaringsväg finns även en väl tilltagen klädkammare. Vardagsrum med utgång till uteplatsen som vetter mot den lugna och lummiga innergården. Bostadens andra balkong är inglasad och nås via ett av sovrummen. Tillhörande finner ni även ett helkaklat och modernt badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare.

Bostaden tillhör föreningen Brf Parkkällan som bildades 2015 och består idag av totalt 51 st lägenheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. grillplats på innergård samt övernattningslägenhet med pentry, wc samt dusch. I avgiften på 6 201 kr ingår kallvatten, bostadsrättstillägg, tv samt internet 100/10.

I området Ekkällan finner ni natursköna omgivningar så som Tinnerö eklandskap samt Tinnerbäcken. Alldeles i närheten finns matbutik, restauranger samt gym. Bara ett stenkast bort ligger Universitetssjukhuset, Hälsouniversitetet samt Garnisonsområdet och via ca 10 minuters cykelavstånd når ni universitetet Campus Valla. City med dess rikliga utbud av restauranger och shopping når ni med ca 10 minuters promenadavstånd. Goda busskommunikationer som tar er till Resecentrum samt till Norrköping för den som pendlar.

Varmt välkommen på visning!

Boka visning

  • Enbart bokad visning. Anmälan sker via hemsidan!

  • Enbart bokad visning. Anmälan sker via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Södra Ekkällan, Linköping

Skvadronsgatan 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.